Omatoimi- ja seikkailumatkat lähelle ja kauas - TieKutsuu

Fiji-saaret - Aitoa Polynesiaa Tyynellä Valtamerellä

Kuvat ja matkajuttu Antti / Tiekutsuu-tiimi

Fiji

Yli kolmesta sadasta saaresta koostuva Fiji sijaitsee Tyynellä Valtamerellä pari tuhatta kilometriä Australiasta itään. Pääsaaret ovat Viti Levu ja Vanua Levu, joille useimmat matkailijat päätyvätkin. Fijillä on lukuisia kansainvälisiä hotelleja ja resortteja, mutta niiden ulkopuolisella maaseudulla voi vielä kokea aitoa Polynesiaa.

Fijillä on loistavat olosuhteet harrastaa rantaelämää, sukeltamista, snorklausta tai vaikkapa lainelautailua. Kannattaa ehdottomasti myös osallistua sisämaahan tehtäviin retkiin, joilla voi perehtyä polynesialaisten perinteiseen elämäntyyliin pikku kylissä.

Kookospalmusta välipalaa

Kookospalmusta välipalaa

Sisämaassa

Kylä sisämaassa

Pyykkipäivä

Pyykkipäivä joen varrella

Mies aasien kanssa

Fijiläiset ovat erittäin ystävällisiä ja välittömiä. "Bula!"-tervehdyksen kuulee matkailijakin vähän väliä. Siihen vastataan luonnollisesti samoin "bula!", leveän hymyn kera. Ja niin pientä ilon aihetta ei olekaan, etteikö sitä juhlistettaisi perinteisellä kava-seremonialla. Kava on Piper methysticum-pippurin kuivatusta juuresta valmistettua juomaa, joidenkin mielestä lievästi huumaavaa. Jos aiot ostaa kava-jauhetta tuliaisiksi, ota huomioon että se on laitonta joissain maissa.

Kansanmusiikkiesitys

Kansanmusiikkiesitys

Kuumien kivien päällä kävely

Kuumien kivien päällä kävelyä valmistellaan

Miehuuskoe

Miehuuskoe

Auringonlasku

Romanttinen auringonlasku purjelaivalla


Sivun alkuun


Oahu Oahu - Honolulu, Waikiki Beach ja North Shore Big Island Big Island - Sukeltamista ja Mauna Kea-vuoren observatoriot

SocialTwist Tell-a-Friend     Suosittele kaverille Facebookissa    

© Antti Siitonen & M-L Saarelainen
Etusivu   Yhteystiedot   Yksityisyydensuoja